28 mei 2020

Video instructies maken

Datum en tijd28 mei 2020 van 15.45-17.15 uur
LocatieCLD, Locatie Molenhuispad, Molenhuispad 1, Delft
DoelgroepPO, VO
ActiviteitWorkshop
Thema21st century skills
DeelnemersMinimaal 4, maximaal 10
TrainerMaarten Visser
AanbiederSCO-Academie

Doelstellingen

De deelnemers:

  • leren video's opnemen;
  • leren video's bewerken;
  • leren video’s online zetten.

Inhoud

Tijdens deze workshop wordt een aantal tips en tricks aangereikt voor het maken van een eenvoudige instructievideo. Het is de bedoeling dat je leert opnemen, bewerken en uiteindelijk publiceren van een video.

Trainer

Maarten Visser is leraar natuurkunde op het CLD, locatie Molenhuispad. Hij maakt al vier jaar instructievideo’s, zie het kanaal CLDNatuurkunde op Youtube.

Bijzonderheden

Eigen laptop meenemen met onderstaande programma’s geïnstalleerd. Als je geen screencapture programma op je computer hebt, kun je deze onlinetool gebruiken: https://screencast-o-matic.com/ Je hoeft hier niets voor te installeren. Installeer alvast Hitfilm (gratis). Je kunt het downloaden via de volgende link: https://hitfilm.com/express Dit programma gebruiken we om de video’s te bewerken. Als je al een bewerkingsprogramma hebt, is het installeren natuurlijk niet nodig.

inschrijven