15 februari 2024

Padeltoernooi

Datum en tijd15 februari 2024 van 19.30 - 21.30 uur
LocatiePadel City, Kabeldistrict, Schieweg 15, Delft
DoelgroepPO, VO
ActiviteitToernooi
ThemaSport
DeelnemersMinimaal 8, maximaal 24
TrainerDennis Geurts en leerlingen van havo-5 en vwo-6
AanbiederSCO-Academie

De inschrijving voor deze activiteit is gesloten.

Doelstellingen

Een gezellig padeltoernooi, waar de medewerkers van het primair- en voortgezet onderwijs elkaar beter leren kennen in een ontspannen sfeer.

Inhoud

Verrassend. Bij padel gaat de bal elke keer weer net anders dan je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. De bal gaat telkens weer anders, en net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden. Maar ook het hekwerk van de kooi doet mee in het spel en je mag zelfs helemaal buiten de kooi de bal nog terugspelen. In iedere wedstrijd zitten altijd ook lange en spectaculaire rally’s. Oftewel: Expect the unexpected!

Trainer

Het padeltoernooi wordt georganiseerd door leerlingen van havo-5 en vwo-6 die BSM (Bewegen, Sport en Maatschappij) als eindexamenvak hebben. Ze worden begeleid door Dennis Geurts, de docent bewegingsonderwijs.