Kookworkshop: zoete en hartige hapjes
Datum en tijd | 27 november 2025 van 16.30-19.30 uur |
Locatie | Sc Delfland, Van Bleyswijkckstraaat 72, 2613 RT Delft |
Doelgroep | PO, VO, Bestuursbureau |
Activiteit | Workshop |
Thema | Duurzaam personeelsbeleid |
Deelnemers | Minimaal 8, maximaal 16 |
Trainer | Tjalling Fransen, Mariska Hopman en leerlingen van de 3e klas HBR (Horeca, Bakkerij en Recreatie) |
Aanbieder | SCO-Academie |
Doelstellingen
Gezellig koken en eten met collega’s van verschillende locaties.
Inhoud
In navolging van workshops die we met de leerlingen hebben gegeven aan 4-havo en 5-vwo en de SCO-Academie willen we graag weer een leuke en lekkere avond organiseren. Trots zullen de leerlingen jullie begeleiden bij het maken van heerlijke gerechten, waarin kennis en techniek samen komen. Verschillende groepjes maken gerechten om daarna te delen. Na het koken eten we gezamenlijk aan lange tafels en maken we natuurlijk ook weer schoon.
Deze workshop zal in het teken staan van zoete en hartige hapjes voor in de decembermaand.
Trainer
De kookworkshop wordt begeleid door leerlingen van de 3e klas HBR (Horeca, Bakkerij en Recreatie). Zij worden ondersteund door Tjalling Fransen, docent HBR, op scholencombinatie Delfland en Mariska Hopman, onderwijsassistent HBR.
Bijzonderheden
Deze workshop is niet geschikt voor collega's met coeliakie of een glutensensitiviteit.