27 oktober 2021

Google Certified Educator 1

Datum en tijd27 oktober 2021 van 15.00-17.30 uur
 3 november 2021 van 15.00-17.30 uur
 10 november 2021 van 15.00-17.30 uur
 24 november 2021 van 15.00-17.30 uur
Locatieonline
DoelgroepPO, VO
ActiviteitCursus
ThemaICT
DeelnemersMinimaal 11, maximaal 16
TrainerCloudwise Academy
AanbiederSCO-Academie

Doelstellingen

Na deze cursus heb je meer kennis van de verschillende Google Apps, waardoor je deze nog beter in kunt zetten in de klas.

Inhoud

Tijdens de Google Educator Level 1 verdiep je je verder in de mogelijkheden van de veelgebruikte Google Apps. Daarnaast maak je kennis met andere handige Google Apps en ontdek je hoe je de geleerde vaardigheden direct kunt toepassen in de klas. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je online opdrachten en toetsen voor leerlingen kunt klaarzetten in Google Classroom met behulp van Google Formulieren. Ontdek ook hoe je je lessen interactief kan maken met Google presentaties. Of ben je benieuwd hoe je Google Documenten kunt inzetten om in de klas en binnen je team efficiënt te kunnen samenwerken? Dit komt allemaal aan bod in deze cursus.

Trainer

De cursus wordt verzorgd door de Cloudwise Academy.

Bijzonderheden

Deze cursus wordt aangeboden volgens het ‘flipping the classroom’ model. Dit betekent dat je je voorbereidt op de gezamenlijke sessies: je neemt aangeboden theorie door en oefent zelf instrumentele vaardigheden. Houd daarom rekening met 1,5 tot 2 uur studietijd per week voor de online cursus en 2 tot 3 uur studietijd per week voor de cursus op locatie. De benodigde materialen staan één week voor iedere sessie online. Tijdens de sessies is er alle tijd om de opgedane kennis in de praktijk te brengen, onderling te discussiëren en van elkaar te leren. De cursus wordt afgesloten met een online examen op een zelf gekozen dag en tijdstip.

inschrijven